Specialist in verhuur van elektrische sloopmachines

MVO Rental is partner van sloop- en betonboorbedrijven in verhuur van elektrische sloopmachines. Met een mix van kennis en ervaring in de sloopbranche en de machinebouw onderscheiden wij ons nationaal en internationaal als service- en klantgerichte organisatie.

Kennis en ervaring

Met ruime kennis en ervaring in de sloopbranche én werktuigbouw zijn wij een betrouwbare partner in elektrische machines voor sloopbedrijven en betonboorbedrijven. Deze knowhow is zeer praktijkgericht: wij begrijpen je wensen en komen met praktische oplossingen.

Uitstekende service

Onze machines zijn jouw werktuigen, onmisbaar voor je dagelijks werk. Daarom bieden wij service van hoog niveau. Zo krijgt elke nieuwe klant een persoonlijke training over gebruik en mogelijkheden van onze machines. Wij brengen een halen machines overal in Nederland, België en Duitsland. Wij staan naast je als partner om je elektrische sloopmachines voor jou te laten werken.

Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De naam MVO Rental staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Vanuit de MVO gedachte zijn wij innovatief voorloper in elektrische machines voor de sloop. Voor continue verbetering van arbeidsomstandigheden en bescherming van de omgeving tijdens het slopen blijven wij investeren in technologische ontwikkelingen. Wij zijn een innovatieve organisatie die vooroploopt in duurzaamheid en MVO.

Kwaliteit van onze machines

MVO Rental biedt een machinepark met uitsluitend jonge en zeer goed onderhouden elektrische machines. Wij verhuren slooprobots en elektrische machines zoals minikranen, minishovels en schrankladers zonder machinist. Bij calamiteiten kun je ons 24/7 bereiken via 06-53468191.

Hebt u vragen over machineverhuur? Neem contact op!

Heb je specifieke wensen op het gebied van machineverhuur? Of wil je meer weten over de vele mogelijkheden? Als servicegerichte organisatie bieden wij vele standaard- en maatwerkoplossingen op het gebied van machineverhuur. Wij helpen je graag verder.
Neem contact op!