Wil je een slooprobot, schranklader, mini-shovel of mini-kraan huren?

Elektrisch slopen is schoon, stil en trillingsarm slopen. Bij MVO Rental huur je al je machines voor snel en veilig slopen, zowel onderdak als in de buitenlucht: slooprobots, bobcats, knikladers, en hybride mini-kranen. Desgewenst brengen en halen wij de machines van en naar elke gewenste locatie. Huren doe je bij ons per dag of extra voordelig per week

slooprobot-huren

Verhuur slooprobots

Wil je een slooprobot huren? Wij verhuren slooprobots waarmee je snel, schoon en veilig sloopt. Onze op afstand bestuurbare slooprobots maken elke sloopklus gemakkelijk.

Slooprobot huren
Deze zeer compacte machines komen overal, ook via trappen op verdiepingsvloeren (gewicht is minder dan 500 kg/m2). Ze zijn relatief licht, onze 1000 kg slooprobot heeft hetzelfde vermogen als een 3,5 ton minikraan.

Huren / prijzen SlooprobotDirect een Husqvarna DXR 140 berekenen?Direct een Husqvarna DXR 300 berekenen?
schranklader-huren

Verhuur schrankladers of bobcats

Wilt u een schranklader huren? Wij verhuren schrankladers, die in de volksmond vaak bobcats worden genoemd. Deze zeer wendbare en elektrische machines zijn uitermate geschikt voor kleinschalig sloopwerk.

Schranklader of bobcat huren
De volledig elektrische machine is inzetbaar bij inpandige sloopwerken omdat deze geen uitlaatgassen uitstoot. Daarom worden onze schrankladers ook veelvuldig verhuurd voor het opruimen van sloopafval bij gebruik van de slooprobot.

Huren / prijzen Schranklader – BobcatDirect een Sherpa 100 ECO berekenen?Direct een Sherpa 100 EHD berekenen?
shovel-huren

Verhuur minishovels of knikladers

Wil je een minishovel huren? Wij verhuren minishovels of knikladers met name aan huurders voor het opruimen van grotere hoeveelheden sloopafval.

Mini-shovel of kniklader huren
Onze volledig elektrische minishovel stoot geen uitlaatgassen uit. Je kunt deze daarom prima huren voor sloopwerken onderdak. Gezien formaat en gewicht zijn onze knikladers bij uitstek geschikt voor klussen op de begane grond.

Huren / prijzen Mini-Shovel – knikladerDirect een Weidemann 1160 E /Wacker WL20 E berekenen?
mini-kraan-huren

Verhuur hybride minikranen

Wil je een hybride minikraan huren? Wij verhuren hybride minikranen die zowel op diesel als elektrisch draaien. Dat maakt deze machines zowel in de buitenlucht als onderdak inzetbaar voor sloopwerk.

Hybride mini-kraan huren
Je kunt onze aantrekkelijk geprijsde hybride minikraan huren voor bijvoorbeeld sloopwerk met de sloophamer. De minikraan kan sloopwerken tot een hoogte van 2,20 meter uitvoeren.

Huren / prijzen Mini-KraanDirect een Kubota U10 Hybride berekenen?Direct een Kubota U17 elektrische berekenen?